Marketing Communicatie - Marketing- & Communicatieplan

Servicelijn

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

T: 085-4841275
E: info@reclamediensteindhoven.nl

MA-VRIJ 8.30-17.00uur

Lees verder
De toekomst is, ook wat communicatie betreft, vol onzekerheden. De consument verandert en ook trends en ontwikkelingen zijn aan vele veranderingen onderhevig. Het is van belang om te blijven anticiperen op de veranderende consument. In een strategisch marketingcommunicatie-plan kan richting worden gegeven aan toekomstige communicatieactiviteiten van een bedrijf. InovaMedia biedt de mogelijkheid tot het volledig uitvoeren van een marketingcommunicatie-plan.

In zes bijeenkomsten worden een aantal fasen doorgelopen die richting geven aan het uiteindelijke marketingcommunicatieplan. In deze fasen wordt uw organisatie zowel intern als extern belicht, wat uiteindelijk zal resulteren in een concreet communicatie- en promotieplan.


Voor wie is dit interessant?
Een marketingcommunicatieplan opstellen heeft een duidelijke meerwaarde voor nieuwe initiatieven en alle bestaande organisaties die per jaar meer dan 10.000 aan reclameuitingen voeren.

De meerwaarde
Door een goede doelgroepanalyse, marktanalyse en inventarisatie van de juiste media instrumenten gaat u een media beleid bepalen met als resultaat dat u uw media-budget zeer selectief gebruikt. U bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment.  Het mediabudget heeft hierdoor een optimale attentiewaarde en het geeft rust in de interne organisatie.

Heeft u interesse in de realisatie van een Marketingcommunicatieplan, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.