Marketing Communicatie - Marketingcommunicatie Quickscan

Servicelijn

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

T: 085-4841275
E: info@reclamediensteindhoven.nl

MA-VRIJ 8.30-17.00uur

Lees verder

De mogelijkheden van reclame zijn breed. Zowel grote als kleine bedrijven worstelen vaak met de vele mogelijkheden die er zijn om reclame in te zetten. Daarbij leveren bepaalde acties vaak niet op wat men er van had verwacht. Daarnaast worden de verwachtingen van de klant steeds hoger en neemt de concurrentie toe. Dit leidt er toe dat communicatie-uitingen steeds gerichter worden ingezet om meer afzet van producten of diensten te kunnen genereren.Daarom heeft InovaMedia de Marketing Communicatie Quick Scan ontwikkeld.

Doel van deze Quick Scan is om in drie gesprekken (plus uitvoering) de visie, missie, doelgroep, trends, kansen en bedreigingen vast te leggen en concreet te vertalen naar een promotieplan voor de periode van één jaar. Op deze manier wordt het promotiebudget gericht uitgegeven en direct vertaald in een mediaplan.


Doelgroep:
Deze quickscan heeft een meerwaarde voor alle bedrijven die per jaar tussen de 3.000 en 10.000 euro aan reclameuitingen voeren.


De meerwaarde

Een goede doelgroep-, marktanalyse en inventarisatie van de juiste media instrumenten heeft als resultaat dat u uw media-budget zeer selectief gebruikt. U bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment en communiceert de juiste boodschap. Het mediabudget heeft hierdoor een optimale attentiewaarde en het geeft rust in de interne organisatie.


Stappenplan MarketingCommunicatie-Quick Scan
- Kennismakingsgesprek bij uw organisatie, waarbij de MC Quick Scan Vragenlijst zal worden ingevuld (dag 1: circa 2 á 3 uur)
- Tussentijds gesprek (dag 2: circa 2 uur)
- Eindgesprek met eindpresentatie (dag 3: circa 2 uur)
- Oplevering eindrapport met daarin:
* Interne en externe analyse van uw organisatie
* Gericht advies over in te zetten communicatiemiddelen   (marketingcommunicatiestrategie)
* Optioneel: Creatief advies
* Mediaplanning/Budget
- Richtprijs: € 1250,- exclusief BTW